zondag 10 januari 2016

Wega-Pluto-Sirius project 2016

 Voor de laatste (15 november 2016) om mee te doen om 16:30 uur:
http://makara.us/04mdr/webinars/broadcast/FinalPlutoVegaConjunctionServiceMeditationBroadcast.html

Constallatie van het sterrenbeeld 'De Lier"met hoofdster Vega (Wega) 


Thema: Vega (Wega van het Sterrenbeeld 'De Lier' )-Pluto-Sirius Driehoeken-Broadcast
Datum volgende samenstand is 15 november 2016

Link:
 ***

Zoals u waarschijnlijk weet, zijn er in de 2015 en 2016 gedenkwaardige momenten geweest, uit Stellaire Perspectief gezien, waar we mee bezig zijn geweest. 

Pluto is met twee van deze zeer krachtige sterren in 1 lijn geweest in onze lokale groep van "Seven Solar Systems from Which Ours is One" , (Zeven Zonnestelsels waarvan Die Van Ons er EEN is".   Opdrachten van deze sterren en hun logoi aan de chakra's van onze lokale kosmische logos doen variëren, maar naar alle waarschijnlijkheid kunnen het hoofd centrum, ajna centrum en keel centrum betrokken zijn. In ieder geval, toen ons zonnestelsel met de systemische planeet Pluto in lijn kwam met hen (Pluto is een Goddelijke Genezer als een Vernietiger) waren er belangrijke ontwikkelingen te verwachten in het zonnestelsel en ook voor de planeet Aarde en de mensheid. 

Pluto heeft drie exacte tegenstellingen met Sirius afgerond en op 15 januari om 09:21:18 GMT, zal ze haar derde exacte conjunctie met Vega (Wega) voltooien. Vega (Wega) is altijd de tegenstelling van Sirius (op dit moment ongeveer een graad en dertien minuten van de boog weg van een exacte oppositie, om praktische redenen, moet dit worden beschouwd als een oppositie). Dus alle drie - twee sterren en één planeet - zijn in deze tijd nauw verbonden met elkaar. 

Hier is de lijst van alle Pluto-Sirius-Wega conjuncties en opposities met de komende Pluto-Vega (Wega) combinatie in het rood:
Plu (2) Opp SIRIUS (8) (X) Tr-Tr 3 februari 2015 13:28:52 GMT / UT 20,335 14 ° Cp18 'D 14 ° Cn18' D
Plu (2) Opp SIRIUS (8) (X) Tr-Tr 5 juli 2015 14:25:54 GMT / UT 20,751 14 ° CP17 'R 14 ° CN17' D
Plu (2) Opp SIRIUS (8) (X) Tr-Tr 9 december 2015 19:32:20 GMT / UT 21,181 14 ° Cp18 'D 14 ° Cn18' D
Plu (6) Cnj VEGA (6) (X) Tr-Tr 9 april 2015 14:42:04 GMT / UT 0,159 15 ° CP32 'D 15 ° CP32' D
Plu (6) Cnj VEGA (6) (X) Tr-Tr 23 april 2015 10:58:55 GMT / UT 0,198 15 ° CP32 'R 15 ° CP32' D
Plu (6) Cnj VEGA (6) (X) Tr-Tr 14 januari 2016 21:21:18 GMT / UT 0,926 15 ° CP32 'D 15 ° CP32' D
Plu (6) Cnj VEGA (6) (X) Tr-Tr 4 augustus 2016 10:13:51 GMT / UT 1,481 15 ° CP33 'R 15 ° CP33' D
Plu (6) Cnj VEGA (6) (X) Tr-Tr 15 november 2016 15:52:27 GMT / UT 1,764 15 ° CP33 'D 15 ° CP33' D


Sirius is de ster die de Spirituele Hiërarchie van onze planeet inspireert; het is de sponsor van ons hele systeem van initiaties (Inwijdingen) en dus van het grootste belang voor de vergeestelijking van de mensheid. De energieën van Sirius zuiveren drastisch ieder mens totdat hij of zij geschikt wordt voor het systeem van de hogere initiaties (Inwijdingen). Het "grootste deel van de mensheid" (zoals de Tibetaanse ons vertelt) zal op een dag het pad naar Sirius betreden (na de zesde inwijding).

Vega (Wega), wordt gevonden in het sterrenbeeld Lyra-de Lier, (en is gekoppeld aan de kracht van magie, charisma, muziek en welsprekendheid). Haar huidige positie is 15 graden van Steenbok en 31 boogminuten. (De positie van Sirius is 14 graden Kreeft en 18 boogminuten.) We leven in een magische tijdperk; de zevende straal is in opkomst en zal aan de macht komen voor de komende circa 2.500 jaar en misschien nog langer als het de straal is die het Grotere Tijdperk van de Waterman zal begeleiden van zo'n 25.000 tot 26.000 jaar (het Grote Platonische jaar in Waterman zal binnenkort beginnen). Wij leerlingen in opleiding leren echt de aard van Witte Magie toe te passen van wat we leren om het Goddelijk Plan van de Planetaire Logos te manifesteren.

Ten aanzien van Vega (Wega) en haar bevoegdheden, leven wij in een tijd waarin veel van de oude mantra's of woorden van Power (Macht) in opkomst zijn voor het opnieuw gebruiken in moeilijke tijden. De Tibetaanse leraar heeft ons een flink aantal van deze gegeven en leerde ons veel van hun betekenis. Deze Woorden van Macht zijn hard nodig in de onstabiele wereld van vandaag, waar zo vele valse en bedrieglijke woorden van de gewone of zelfs de vernederde soort ervan worden gebruikt om de mensheid te laten ontsporen van zijn beoogde spirituele bestemming. De Kracht van de Gedachte in de mantra's en de Woorden van Macht kunnen de geest van het menselijk ras transformeren en beschermen tegen aanvallen dat ten prooi ligt aan propaganda en valse visies van de aard van de mensheid, dat anders het lot is dat door de Tegenkrachten inwerking wordt gezet en door degenen die op hen reageren. 

Wanneer de ingrijpende, transformerende kracht van Pluto wordt gecombineerd met die van Vega (Wega), kan dit het effect van valsheid vernietigen en het bewustzijn van de mensheid heroriënteren. De aanhoudende invloed van Sirius in deze combinatie kan de mensheid dichter bij de op handen zijnde eerste Inwijding brengen. Er moet nog zoveel worden opgeruimd voordat dit mogelijk is en de prachtige creatieve kracht van deze grote Woorden van de Macht (klinkende Waarheid) moeten stevig worden neergezet. In de richting van dit doel kunnen we in de komende drie exacte conjuncties van Pluto met Vega(Wega) tijdens dit jaar 2016 meemaken op : 14 januari, 4 augustus en 15 november. Dit zal de twee jaar-durende reeks van Pluto-Sirius-Vega aan interacties afsluiten.

En dan nu DRIEHOEKEN: The Global Triangle Initiative (Driehoeken Netwerk) is het toevoegen van zijn belangrijkheid aan diverse lopende initiatieven (Driehoeken programma's) ter versterking van dit Driehoeken Netwerk, zodat het noodzakelijk is om het Verlichten (Heilig maken) van het planetaire etherische lichaam en de geestelijke ontwikkeling van de mensheid. Het maakt niet vanuit welk van deze verschillende Driehoeken Initiatieven of programma's je werkt, zolang je versterking biedt met je hart, je verstand en wilskracht aan het Driehoeken Netwerk.

Zoals we weten moet het systeem die nu het etherische lichaam kenmerkt van de planeet Aarde worden omgezet in een systeem van driehoeken als eenmaal de Aarde een heilige planeet is geworden. Al de heilige planeten in ons zonnestelsel hebben een etherisch lichaam dat bestaat uit driehoeken. Ons werk met het maken van driehoeken zal direct bijdragen aan de driehoeken-vervolmaking van het etherische lichaam van de Aarde en zal de vergeestelijking van het menselijk bewustzijn veel sneller groeien dan anders het geval en mogelijk zou kunnen zijn. Wanneer we samen met twee anderen een driehoek vormen, waardoor de energieën van Licht, Liefde en Kracht stroomt (als we De Grote Aanroep laten weerklinken) creëren we onze bijdrage aan de verhoging (direct en krachtig) van het etherische lichaam van de Aarde.

In deze tijd waarin de mensheid zo wordt uitgedaagd door negatieve krachten die er middenin zitten en door de gezamelde aanval (wederom) van de Zwarte Loge, is ons werk met driehoeken onmisbaar. 

Denk aan de ster Vega (Wega) met de Woorden van Kracht en van de Grote Aanroep die nu als de meest krachtige Woorden van macht zijn die we hebben gekregen in de afgelopen tijd. Wij denken dat u deze mogelijkheid van deze combinatie zelf kunt zien. We moeten tegelijkertijd het Netwerk van driehoeken versterken en ook tegelijk de Grote Aanroep gebruiken. We hebben een zeldzame kans om dit opnieuw te doen, in 2016 en net als in 2015 moet het driehoeken werk natuurlijk verder de toekomst in, tot ver buiten de belangrijke datum 2025, maar in de loop van dit jaar zal de gelegenheid er zijn, dat het krachtige en opmerkelijk aanwezig zal zijn.

Wanneer u met ons mee kunt doen deze komende donderdag avond, 14 januari (volgende is op 4 augustus), met onze Pluto-Wega-Sirius driehoeken Broadcast zullen we kunnen doorgaan met dit krachtige Driehoeken Netwerk dat ons direct verbindt, niet alleen met elkaar in de ziel, maar met de Hogere Machten en zelfs, in het verlengde, met de Boeddha's van Activiteit in het geval van een ware planetaire noodsituatie. Je dient hiermee uw medemensen en wat nog belangrijker is het Goddelijke Plan van onze Planetaire Logos door de intensievere deelname aan dit werk, waarvoor de komende uitzending nog een ander punt van leven ingeblazen kan zijn.

In Licht en Liefde en Power
Michael en Tuija Robbins
***

Geen opmerkingen:

Een reactie posten